Ревитализанти

AMC Maximum Twin Turbo адаптивен ревитализант

Twin Turbo е възможно най-евoлюционна разработка на Хадо за активна защита на дигателя. Twin Turbo възстановява износването по металните части на двигателя с дълбочина до 0,2 мм, благодарение на най-новата разработка на адаптивен Revitalizant®. Продуктът увеличава компресията в цилиндрите, създава активна защита от претоварване и прегряване на двигателя, намалява шума и вибрациите, намалява разхода на гориво и увеличава мощността на двигателя и ускорението. Гарантира защита 100 000км. Осигурява висша степен на защита и отлично напасване на триещите се части.

Цена: 290.00лв.

Хадо Тунинг

Предназначен за локално-точно напасване на триещите се детайли, с цел обезпечаване на минимални загуби от триене и максимален ресурс. Добавката подобрява смазочните качества на маслото, увеличава и изравняна компресията в цилиндрите, намалява разхода на гориво, увеличава мощността и възстановява износването по метала.

 

 

 

 

Цена: 49.00лв.

Хадо една стъпка максимум

Трикомпонентен продукт, който оказва влияние и на моторното масло. Той съдържа в себе си Хадо една стъпка и освен него още два компонента - 2D плъзгащ агент и METAL CONDITIONER. 2D агентът осигурява ултра леко триене между детайлите на двигателя, а METAL CONDITIONER създава филм, който осигурява максимална противоизносна защита. Гарантира защита 100 000км. Добавката възстановява износването по метала ,подобрява смазочните качества на маслото, увеличава и изравняна компресията в цилиндрите, намалява разхода на гориво, увеличава мощността и защитава частите при аварийна загуба на масло.

Цена: 97.00лв.

Maximum SUV за двигател

Трикомпонентен продукт, който оказва влияние и на моторното масло. Той съдържа в себе си Хадо една стъпка и освен него още два компонента - 2D плъзгащ агент и METAL CONDITIONER. 2D агентът осигурява ултра леко триене между детайлите на двигателя, а METAL CONDITIONER създава филм, който осигурява максимална противоизносна защита. Гарантира защита 100 000км. Добавката възстановява износването по метала, подобрява смазочните качества на маслото, увеличава и изравняна компресията в цилиндрите, намалява разхода на гориво, увеличава мощността и защитава частите при аварийна загуба на масло. Подходящ за маслена система между 5-10 литра.

Цена: 136.00лв.

Хадо максимум new car

Специално е разработен за автомобили до 20 000 км. Осигурява висша степен на защита и отлично напасване на триещите се части. Гарантира защита на двигателя 100 000км. Добавката подобрява смазочните качества на маслото, увеличава и изравняна компресията в цилиндрите, намалява разхода на гориво, увеличава мощността и възстановява износването по метала.

Цена: 65.00лв.

Хадо една стъпка

Представяме ви продукт, който гарантира защита на двигателя 100 000км. Съдържа 100% ревитализант, който възстановява износването на частите на двигателя. Подходящ за маслена система до 10 литра.

 

 

 

 

 

 

 

 

Цена: 80.00лв.

EX120 дизелови двигатели

Представяме ви продукт, който гарантира защита на двигателя 100 000км. Съдържа 100% ревитализант, който възстановява износването на частите на двигателя. Необходимо е слагането на 3 опаковки през 100 – 200 км за постигането на краен резултат от 100 000км.

 

 

 

 

 

Цена: 34.00лв.

EX120 бензинови двигатели

Представяме ви продукт, който гарантира защита на двигателя 100 000км. Съдържа 100% ревитализант, който възстановява износването на частите на двигателя. Необходимо е слагането на 3 опаковки през 100 – 200 км за постигането на краен резултат от 100 000км.

 

 

 

 

 

Цена: 34.00лв.

XADO Highway

Представяме ви продукт за защита на двигателя, който съдържа 5,5% ревитализант. Също така съдържа 2D лубрикант и метален балсам. Този триетапен процес подобрява смазочните качества на маслото, увеличава и изравняна компресията в цилиндрите, увеличава мощността и възстановява износването по метала.

Цена: 36.00лв.