Промивки

ATOMEX total flush

Представяме ви продукт за тотална промивка на маслената система на двигателя. Съдържа ревитализант XADO и възстановява мобилността на запеклите бутални пръстени. Начин на приложение: Изсипете съдържанието на ATOMEX Total Flush в маслото. Продуктът е предназначен за маслена система до 5л. Пуснете двигателя да работи 5-10 мин. на празен ход. При силно замърсени двигатели изминете 200-300 км. Сменете маслото и масления филтър.

Цена: 26.00лв.

VitaFlush - промивка двигател

Представяме ви продукт за промивка на маслената система на двигателя.Съдържа ревитализант.Напълно премахва всички замърсявания и утайки в маслената система. Начин на приложение: • Поставете една опаковка Хадо Витафлаш в старото масло преди неговата смяна. 250 мл. са достатъчни за 5 литра масло. • Стартирайте двигателя и го оставете да работи на празен ход 10-15 минути или изминете пробег от 20 км.

Цена: 15.00лв.

Absolut бърза промивка

Представяме ви продукт за промивка на маслената система на двигателя. Приложение: 1. Поставете продукта в маслената система на подгрят двигател, преди смяна на маслото. 2.Осигурете работа на двигателя на празен ход в течение на 10-20 мин. ДА НЕ СЕ ШОФИРА!

Цена: 10.00лв.