Добавки за дизел

Atomex Multi Cleaner дизел

Представяме ви най – продавания и добър продукт за почистване на дюзи. Добавката почиства горивната система, пречиства клапите и дюзите,отделя влагата от дизела, намалява разхода на гориво и защитава частите на горивната система от износване 5000км. 1 опaковка на 40 литра дизел.

Цена: 26.00лв.

Atomex F8 Complex Formula дизел

Представяме ви добавка, която осигурява защита на двигателя от последиците при използване на нискокачествено гориво. Тя почиства горивната система,отделя влагата от дизела, повишава качеството на горивото и защитава частите на горивната система от износване 5000км. 1 опaковка на 40 литра дизел.

Цена: 28.00лв.

EURO + подобрител за дизел

Представяме ви добавка за повишаване на качеството на горивото, която се препоръчва да се прилага при всяко зареждане с гориво. Тя почиства горивната система от замърсявания и неутрализира последиците от нискокачествено гориво. 1 опaковка на 40 литра дизел.

 

Цена: 8.00лв.

Jet 100 Стабилизатор за дизел

Представяме ви добавка за стабилизирането на дизела. Преди зареждане се налива в резервоара с разчет 250мл. на 40 – 60л. дизелово гориво. Опаковка – флакон 250мл. Съхранява качествата на горивото до 2 год.

 

 

 

Цена: 12.00лв.

Atomex подобрител Xado

Представяме ви добавка, която увеличава цетановото число, спомага изгарянето и повишава мощността на двигателя. 1 опаковка на 40 литра дизел.

 

 

Цена: 22.00лв.

Jet 100 Стабилизатор за дизел

Представяме ви добавка за стабилизирането на дизела.Преди зареждане се налива в резервоара с разчет 250мл. на 40 – 60л. дизелово гориво. Опаковка – флакон 250мл. Съхранява качествата на горивото до 2 год.

Цена: 12.00лв.

Energy по-пълно изгаряне дизел

Energy по-пълно изгаряне дизел. Повишава енергоотдаването на горивото.

 

 

 

 

Цена: 6.00лв.

Atomex DPF Complex Formula

Представяме ви добавка за почистване и възстановяване на DPF филтри. 1 опaковка на 40 литра дизел.

 

 

 

Цена: 28.00лв.

Антигел

Бързодействащ продукт, предназначен за подобряване на качеството на дизела при ниски температури.


Цена: 7.00лв.

Цетан бустер

Представяме ви добавка за увеличаване на цетановото число, спомагане на изгарянето и повишаване на мощността на двигателя. Една опаковка е за 1000л нафта.
Цена: 45.00лв.

Дизел-лукс лято

Представяме ви добавка за почистване на горивната система, пречистване на клапите и дюзите, намалява разхода на гориво и премахва влагата от дизела. 1 опaковка на 20 литра дизел.
Цена: 7.00лв.

Дизел-лукс зима

Представяме ви добавка за почистване на горивната система, пречистване на клапите и дюзите, намаляване на разхода на гориво, премахване на влагата от дизела и предпазване от замръзване на нафтата през зимният сезон. 1 опaковка на 20 литра дизел.


Цена: 7.00лв.