Добавки за механични скорости

EX120 механични скорости

Представяме ви добавка за механична скоростна кутия, която гарантира защита на частите 100 000 км и съдържа с 20% повече активен елемент от гела ревитализант за скорости. Тя възстановява износването по частите на скоростната кутия и предотвратява последващо такова. Също така възстановява геометрията на частите, възстановява износването по синхронизаторите и подобрява синхронизирането при превключване. Една опаковка от добавката е предназначена за обем от 1 до 2 лира скоростно масло.

Цена: 34.00лв.

Една стъпка трансмисии

Представяме ви добавка за механична скоростна кутия, която гарантира защита на частите 100 000 км. Тя възстановява износването по частите на скоростната кутия и предотвратява последващо такова. Също така възстановява геометрията на частите, възстановява износването по синхронизаторите и подобрява синхронизирането при превключване. Една опаковка от добавката е предназначена за обем от 1 до 3 лира скоростно масло.

Цена: 53.00лв.

Максимум за скорости

Представяме ви добавка за механична скоростна кутия, която гарантира защита на частите 100 000 км. Тя възстановява износването по частите на скоростната кутия и предотвратява последващо такова. Също така възстановява геометрията на частите, възстановява износването по синхронизаторите и подобрява синхронизирането при превключване. Една опаковка от добавката е предназначена за обем от 1 до 4 лира скоростно масло.

Цена: 58.00лв.

ATOMEX стол лийк скорости

Представяме ви добавка за спиране на теч от механична скоростна кутия. Съдържа специални компоненти, които възстановяват еластичността на уплътненията.

Цена: 24.00лв.