Добавки за масла

Антикокс за цилиндри

АНТИКОКС е предназначен за отпускане на спекли сегменти на бензинови и дизелови двигатели. Продуктът почиства от всички видове замърсявания буталата, стените на цилиндрите и сегментите. ПРИЛОЖЕНИЕ: 1. Загрейте двигателя до работна температура. 2. Отвийте и отстранете свещите. 3. Откачете датчика за регулиране на запалването и комутатора. 4. Изстискайте съдържанието на по 1 туба във всеки цилиндър. Завийте свещите обратно. Изчакайте 10–20 мин. Отвийте свещите отново. Закрийте отворите на свещите с кърпа така, че пръските да не попаднат върху боята. Завъртете ключа на стартера за няколко секунди. 5. Завийте свещите на местата им. 6. Запалете двигателя и осигурете работата му на около 3000 об./мин. за 15 минути. За това време остатъка от размекнатите отлагания ще бъдат изхвърлени през системата за отработените газове.

Цена: 7.00лв.

Антикокс за цилиндри

Представяме ви спрей за раздвижване на блокирали сегменти. Продуктът е достатъчен за около 20 цилиндъра. ПРИЛОЖЕНИЕ: 1. Загрейте двигателя до работна температура. 2. Отвийте и отстранете свещите. 3. Откачете датчика за регулиране на запалването и комутатора. 4. Впръскайте от аерозола по 5-6 секунди във всеки цилиндър. Завийте свещите обратно. Изчакайте 10–20 мин. Отвийте свещите отново. Закрийте отворите на свещите с кърпа така, че пръските да не попаднат върху боята. Завъртете ключа на стартера за няколко секунди. 5. Завийте свещите на местата им. 6. Запалете двигателя и осигурете работата му на около 3000 об./мин. за 15 минути. За това време остатъка от размекнатите отлагания ще бъдат изхвърлени през системата за отработените газове.

Цена: 30.00лв.

Verylube TURBO добавка за масло

Представяме ви добавка за масло, която подобрява смазочните качества на маслото, увеличава и изравняна компресията в цилиндрите, увеличава мощността, намалява разхода на гориво и намалява шума и вибрациите.

Цена: 21.00лв.

ATOMEX противодимна добавка

Представяме ви продукт, предназначен за спиране на дименето/пушенето от двигателя.Подходящ е за дизелови и бензинови автомобили.

Цена: 24.00лв.

ATOMEX стоп лийк за двигател

Представяме ви продукт, предназначен за спиране на теч от семеринги, гумени, коркови или силиконови уплътнения.

Цена: 24.00лв.