За нас

Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image Awesome Image
Ние сме правилният избор за вашата кола

За Xado Стара Загора

Магазинът ни с продуктите на XADO  в Стара Загора се намира на ул. Искър 31 (над хотел Орфей - посока БКП). Предлагаме масла, добавки и ревитализанти за вашия автомобил, мотор или камион. Продуктите ни са Украински, но се произвеждат в завод в Холандия.  Заповядайте в магазинът ни, за да разгледате цялата продуктова гама на XADO и да изберем най-доброто за вашия автомобил, камион или мотор - очакват ви много подаръци и изненади.

XADO CHEMICAL GROUP е световен производител на моторни масла, греси, автохимия, специални течности и ревитализанти. Именно ревитализантите ( REVITALIZANT ) са в основата на иновативния подход за възстановяване на износването на металните части по двигатели, скоростни кутии, хидравлики, карета, горивни помпи, компресори и много други механизми. XADO замества текущите ремонти, възстановява компресията на цилиндрите и връща мощността на двигателя, като всичко това постига без механично разглобяване.

REVITALIZANT произлиза от латинското наименование vita - живот или revita - връщане към живот. Ревитализантът се добавя към смазочни материали, масло, греси или гориво и благодарение на тях достига до металните повърхности, върху които въздейства. По време на функциониране на механизма XADO изгражда металокерамична обвивка върху детайлите, която притежава изключителна здравина и нисък коефициент на триене. В резултат на това Ревитализантът удължава експлоатационни живот на агрегатите.

Технологията на формиране на металокерамичната обвивка може да бъде представена с два едновременно протичащи процеса на подсилване на повърхностите. Единият от тях е циментиране - насищане на повърхността с въглерод и метални карбиди. Другият е студена обработка, по време на която, Ревитализантът действа заздравително на плътността на повърхностите.Тези процеси намаляват коефициента на триене и увеличават износоустойчивостта.

Ние ви предлагаме нано технология от бъдещето, която влиза в химическа реакция с металните детайли и само на местата на износване доизгражда разрушената кристална структура на метала. Получената обвивка се характеризира със здравина и издръжливост през цялата си дълбочина и ширина. Веднъж изградена металокерамиката остава в механизмите на автомобила 100 000км.

XADO е световна марка, която е защитена с редица патенти в Америка, Африка, Европа и Азия.